Hatayspor’dan Anlamlı Kampanya

Yeni tip korona virüs salgını sonrasında liglere ara verilmişti. TFF daha sonradan aldığı karar neticesinde liglerin yeniden oynatılmasına kara vermişti. Ancak maçlar korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak oynanmaya başladı. Bu duruma sessiz kalmayan Hatayspor taraftarları için anlamlı bir kampanyaya imzasını attı.

Mesafeler Engel Değil kampanyasına imza atan Hatayspor, bundan sonraki maçlar için tribünlere taraflar maketleri koyacak. Kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre korona salgını nedeniyle maçların seyircisiz olarak oynatılacağı ifade edilirken, takım olarak Mesafeler Engel Değil kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Taraftar Maketleri Tribünlerde Yer Alacak!

Mesafeler Engel Değil kampanyası kapsamında taraftarların maketlerinin tribünlerde yer alacağı açıklandı. Her bir maket bedelinin 149 TL olacağı ifade edilirken, böylece kulübü de bir katkı sağlanacağı ifade edildi.

Mesafeler Engel Değil, kampanyasına dahil olmak isteyen taraftarlar Hatayspor takımının internet sitesiyle iletişime geçmesi yeterli olacak. Hatayspor taraftarları böylece takımlarına da destek olacak. Bu kampanyanın önümüzdeki hafta yapılacak olan maçlarda uygulanacağı ifade ediliyor.

Güncel Yazılar