Galatasaray’ın Yıldızı İçin Avrupa Devleri Sıraya Girdi

Performansıyla dev kulüpleri peşine takan sarı kırmızılı takım Galatasaray Kerem Aktürkoğlu için Premier Lig takımları sıraya girdi. İngiliz basınından art arda iddialar geldi.

Hem ligde hem de Avrupa’da namağlup ilerleyen sarı kırmızılılar, yaptığı yatırım karşılığını alıyor.

Cimbom’un bu performansı, Avrupa kulüplerinin de gözünden kaçmıyor. Aslan’ın birçok futbolcusu, dev kulüplerin radarında. Bu futbolcuların başında da şüphesiz Kerem Aktürkoğlu geliyor.

Kerem, sahadaki mücadelesi ve skor katkısıyla Galatasaray camiasının vazgeçilmezi konumunda.

Milli takımdaki performansıyla da kalitesini kanıtlayan 24 yaşındaki yıldızın talipleri artıyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU ADA BASINININ GÜNDEMİNDE

Sarı kırmızılı takım Galatasaray ın 24 yasındaki Milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performansı ile Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmıyor.

Performansı ile gözden kaçmayana yıldız isim için İngiliz ekipleri sıraya girmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde Premier Lig lideri Tottenham’da teknik direktör Ange Postecoglou‘nun kanat takviyesi için Kerem Aktürkoğlu‘nu düşündüğü belirtildi.

Kerem’in A Milli Takkımızın Euro 2024’e katılma başarısında başrol olduğuna dikkat çekilirken, hafta boyunca birçok takım tarafından izlendiği aktarıldı.

Tottenham’ın ardından Premier Lig ekipleri Aston Villa, West Ham, Brighton, Everton ve Nottingham Forest da Galatasaray ve A Milli Takım performansıyla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki yıldızı yakından takip ediyor.

İngilizlerin ocak ayında Kerem için sarı kırmızılıların kapısını çalması sürpriz olarak görülmüyor.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu’nun Trendyol Süper Lig’in en yetenekli futbolcularından biri olduğu vurgulandı.

24 yasındaki yıldız oyuncu için Tottenham’ın ardından Liverpool da yıldız futbolcunun peşinde. İngiliz kulüplerinin transfer çalışmalarını sürdüğü belirtilirken, Kerem’in hem Tottenham hem de Liverpool’un radarında olduğu aktarıldı.

Kırmızıların Luis Diaz, Cody Gakpo ve Diogo Jota gibi yetenekli oyunculara sahip olmasına rağmen yeni kanat oyuncuları için scouting çalışmaları yaptığı bildirildi.

TOTTENHAM CİDDİ OLARAK TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kerem Aktürkoğlu için Liverpool’dan henüz bir girişim olmasa da başkent takımı Tottenham harekete geçti.

Londra temsilcisi Galatasaray’ın kapısını çaldı. Tottenham, Kerem’i kadrosuna katmak için daha istekli durumda.

Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı formayla çıktığı 16 maçta 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY’DA BİRÇOK İSİM ÖNEMLİ TAKIMLARIN TAKİBİNDE

Sarı kırmızılı takım da Kerem Aktürkoğlu dışında birçok ismi Avrupa nın önemli takımları tarafından takip ediliyor.

Sarı kırmızılı takım Galatasaray ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sarı kırmızılı takım Galatasaray ile Danimarkalı stoper Victor Nelsson birlikteliği sona ermek üzere.

Davinson Sanchez in transferinin ardından alternatif durumuna düşen genç savunmacı, bu durumdan oldukça mutsuz.

Bu sezon özellikle Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz ile beraber sarı kırmızılı takımın gençleri performansları ile Avrupa nın dev kulüplerinin de radarına girerek dikkatleri üzerine çekmiş durumdalar.