Vodafone Sultanlar Ligi’nde İkinci Hafta Heyecanı Başlıyor

Yakından takip edenlerin bildiği üzere Vodafone Sultanlar Ligi’nde 2023 – 2024 sezonu, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü oynanan çok sayıda maç ile başladı. Haftanın son maçında Nilüfer Belediyesi ile Galatasaray Daikin karşı karşıya geldi.

Birinci haftanın yıldızı Eczacıbaşı Dynavit oldu. 14 Ekim 2023 günü Türk Hava Yolları ile karşı karşıya gelen Eczacıbaşı Dynavit, zor geçmesi beklenen maçta rakibine set vermedi. Maçtan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezona dünyaca ünlü antrenör Ze Roberto ve çok sayıda yıldız transferi ile başlayan Türk Hava Yolları, ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Bunun yanı sıra, Nilüfer Belediyesi’ne 3-2 mağlup olan Galatasaray Daikin’de de işler kötü gidiyor. Gelin, Vodafone Sultanlar Ligi’nde ikinci haftanın programına yakından bakalım!

İkinci Hafta 17 Ekim 2023 Günü Başlayacak

Voleybol severler oldukça şanslılar! Türkiye Voleybol Federasyonu, yoğun program sebebiyle bazı maçları hafta içerisinde oynatmayı planlıyor. İkinci hafta maçları da hafta içerisinde başlayacak. Bu durum, sürekli olarak maç izleme şansını yakalayan voleybol severler adına ciddi bir avantaj! İkinci hafta, 17 Ekim 2023 Salı günü oynanacak olan maçlar ile başlayacak.

Haftanın ilk maçında saat 15.00’te Beşiktaş Ayos ile Vakıfbank karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak olan maçın favorisi tahmin edebileceğiniz üzere Vakıfbank! Beşiktaş Ayos, güçlü rakibine Jovana Brakocevic ile direnmeye çalışacak. Saat 17.00’de başlayacak olan maçta Karayolları ile PTT karşılaşacak. Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak olan maçın favorisi PTT! Kuzeyboru – Türk Hava Yolları maçı, saat 18.30’da başlayacak. Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak olan maç bilhassa Türk Hava Yolları adına hayati önem taşıyor. İlk maçında Eczacıbaşı Dynavit’e mağlup olan Türk Hava Yolları bu maçı kazanmak zorunda!

Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Derbisi Nefesleri Kesecek

Vodafone Sultanlar Ligi’nde ikinci haftanın en önemli maçı tahmin edebileceğiniz üzere Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında oynanacak. 17 Ekim 2023 Salı gününün programında yer alan maçın başlama saati 18.30! Eczacıbaşı Dynavit, ev sahibi olmanın avantajı ile hareket edecek. Ancak, Fenerbahçe Opet de bu tür maçlarda iyi bir oyun ortaya koyuyor.

Gelelim haftanın diğer maçlarına! 17 Ekim 2023 Salı günü saat 19.00’da başlayacak olan maçta Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Belediyesi karşılaşacak. Maça Mimar Sinan Voleybol Salonu ev sahipliği yapacak. Haftanın son maçı Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile Nilüfer Belediyesi arasında oynanacak. 18 Ekim 2023 Çarşamba gününün programında yer alan maçın başlama saati 18.00! Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, maça ev sahibi olmanın avantajı ile çıkacak.

Galatasaray Daikin – Sarıyer Belediyesi Maçı Ertelendi

Vodafone Sultanlar Ligi’nde ikinci haftanın programında yer alan Galatasaray Daikin – Sarıyer Belediyesi maçı, 24 Ekim 2023 günü oynanacak.