Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal Mücadeleye Devam
Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig takımlarından lider Hatayspor bulunduğu yeri koruma adına çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal ligin ikinci yarısında mücadelenin çok yoğun bir şekilde devam ettiğini ve diğer takımlara karşı önlem alarak yerlerini korumaları gerektiğini söyledi.
Ligin 20.Haftasında Giresunspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Hatayspor Osman Çalğın Tesisleri’nde çalışmalarına devam etti. Yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktörü Bayram Toysal yaptıkları çalışmalarda ilk hedeflerinin liderliklerini sağlamlaştırmak olduğunu söyledi. Toysal geçen hafta kazandıkları maçtan aldıkları üç puandan memnun olduklarını Giresunspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını belirtti.
Toysal’dan Taraftara Çağrı
Menemen maçında taraftarın desteğinden çok memnun olduklarını söyleyen Toysal bundan sonraki maçlarda da Hatayspor taraftarını yanlarında görmek istediklerini belirtti. Taraftarın desteğinin oyunculara çok pozitif bir hava kattığını da belirten Bayram Toysal Giresunspor maçının çok zorlu geçeceğini ve tüm taraftarları stada beklediklerini söyledi.
Takımın gözde oyuncularından Sadi Karaduman ligdeki takımlar arasında evinde kaybetmeyen tek takım olduklarını ve bu özelliklerini devam ettirmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.