Yılmaz Gülbahar’dan Reçete

Hatay kentinde özellikle amatör takımlara verdiği destekle ön plana çıkan Yılmaz Gülbahar; Hatayspor takımına da bir takım önerilerde bulundu. Geçişte Sümerspor ve Armutluspor takımlarının kulüp başkanlığını yapan ve Defne 2013 Spor’da da görev alan Yılmaz Gülbahar; Hatayspor futbol takımına bir pilot takım gerektiğini ifade etti.

Acil bir şekilde Hatayspor’un bir pilot takıma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Gülbahar; bu işin yakın bir zamanda netleşmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Hatayspor takımının mutlaka Süper Lige çıkacağıma ifade eden Gülbahar; buna kimsenin de engel olamayacağını ifade etti. Hatayspor’un gelecek planlamasının önemli olduğunu ifade eden Yılaz Gülbahar; takımın geleceğini kurtarması için etkili bir planlamanın da şart olduğu belirtti.

Hatayspor Altyapıya Önem Vermelidir

Hatayspor futbol takımının geleceğini kurtarması için altyapıya önem verilmesi gerektiğini belirten Gülbahar; Süper Ligde kalıcı olabilmek için de bunun şart olduğunu açıkladı. Hatayspor’un bir pilot takımının bulunması gerektiğini vurgulayan Gülbahar; her yıl bu pilot takımdan futbolcu kazanmanın önemli olduğunu da ifade etti.

Hatayspor’un özellikle bölge takımlarıyla iç içe olmasının  önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz Gülbahar; Hatayspor takımının ilçe futbol takımlarıyla da yakından ilgilenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.