Lider Hatayspor Mağlup Olmadan Bu Ligi Bitirmek İstiyor

Akhisarspor karşılaşması hazırlıklarını basına açık yaptığı antrenmanla tamamlayan Lider Hatayspor teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde dar alanda paslaşma, kondisyon, pas ve hücüm çalıştı. Antrenman sonrası soruları değerlendiren teknik adam son zamanlardaki sonuçlardan memnun olmadıklarını ancak bunu telafi edebileceklerini belirtti. Hatayspor ligin 2. yarısında oynanan 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puan toplamıştı.

Hastalıklarımız Geçince Daha İyi Olacağız

Son haftalarda oyuncularımızın yaşadığı hastalıklar dolayısıyla her maça 3 4 kişi eksik çıktıklarını söyleyen başarılı teknik adam hastalıkları atlatınca daha iyi olacaklarının garantisini verdi. Bundan sonra ligin sonuna kadar mağlup olmadan ilerlemeyi hedeflediklerini belirleyen Bayram Toysal bunun başlangıcını Akhisarspor maçında yapmak istediklerini belirtti.

Ahisarspor Maçına İyi Hazırlandığımızı Düşünüyorum

TFF 1. ligin herkesin herkesi yenebileceği bir lig olarak tarif eden Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal Akhisarspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve bu maçtan 3 puan alacaklarını sözlerine ekledi. Lider Hatayspor mağlup olmadan bu ligi bitirmek istiyorsa bunun başlangıcını bu maçta yapmalı diyen Toysal 2 maçlık galibiyet hasretine de son vermek istediklerini dile getirdi.