Galatasaray Maçı Sonrasında Ömer Erdoğan’dan Açıklama

Hatayspor- Galatasaray karşılaşmasını 3-0 kaybeden Hatayspor’un teknik direktörü Ömer Erdoğan maç sonrasında takımı ve maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, “Daha iyisini yapabilirdik. Analiz ettiğimiz gibi bir Galatasaray karşımıza çıktı. Buna karşılık vermek gerekiyordu.

Kırılma noktalarında ister istemez oyuncuların motivasyonu düştü 2. golden sonra. Bundan ders çıkaracağız. Erzurumspor’la erteleme maçımız var. Tamamen oraya yoğunlaşacağız” şeklinde başladı.

Ömer Erdoğan açıklamalarına, “Daha iyisini yapabilirdik. Analiz ettiğimiz gibi bir Galatasaray karşımıza çıktı. Buna karşılık vermek gerekiyordu.

Aksiyon alanında çoğalamadık. Bu tür maçlarda golü bulursanız daha moralli oynarsınız. İlk yarı çok net pozisyon vermedik. Hatalı bir gol yedik”

“İkinci yarı rakibi savunmadan çıkarken rahatsız ettik. Kırılma noktalarında ister istemez oyuncuların motivasyonu düştü 2. golden sonra. Bundan ders çıkaracağız. Erzurumspor’la erteleme maçımız var. Tamamen oraya yoğunlaşacağız”

“Takım bu kadar mücadele ederken gereksiz yere görülen kartlar rahatsız ediyor bizi. Gerekli uyarılar yapacağız. Analizler yaparken bunları gösterdik. 10 kişi kalınca motivasyon düşüyor” şeklinde devam etti.

Hatayspor’dan Kovid-19 Uyarısı

Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasında 3-0 kaybeden Hatayspor’un stoperi Yusuf Abdioğlu, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından Yusuf Abdioğlu, “Golü yiyene kadar kontralarla arıyorduk. Erken golü yedik ve çıkartamadık. Hafta içinde kovid-19 nedeniyle amcamı kaybettim. Çok üzüldüm, cenazesine gidemedim. Herkes lütfen maskesini taksın” dedi.

Liderliğe Ortak Oldu

Süper Lig’in 11. Haftasında Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’a misafir olan Hatayspor sahadan 3-0’lık bir mağlubiyet ile ayrıldı. Galatasary’ın gollerini son haftaların dikkat çeken ismi Diagne Pablı ve genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu imza attı.

Hatayspor’da ise Gökhan Karadeniz, 80. Dakika da ikinci sarı kartı görerek sahadan ayrılmak zorunda kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Alanyaspor’un puan kaybettiği haftada hanesine 3 puan birden ekleyen Sarı Kırmızılı takım bu galibiyet ile birlikte 23 puana yükseldi ve liderliğe ortak oldu. 

Ömer Erdoğan yönetiminde olan takım tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken Hatayspor, sarı kırmızılı takımın deplasmanında da puan ya da puanlar almak istemişti. Fakat Hatayspor yeşil sahadan 3-0’lık bir mağlubiyet ile ayrıldı.