Atakaş Hatayspor Şov Yaptı

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Atakaş Hatayspor, 28 Ağustos Cumartesi günü kendi sahasınada Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. İki takım arasındaki bu mücadeleyi 5 – 0 gibi farklı bir skor ile kazanan taraf Atakaş Hatayspor oldu. Ev sahibi Atakaş Hatayspor’a galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri Adama Traore, Saba Lobzhanidze, Ruben Riberio, Ayoub El Kaabi ve Mohammed Kamara kaydetti.

Atakaş Hatayspor ve Aytemiz Alanyaspor Maçının Detayları

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Yeni Hatay Stadyumu’nda Atakaş Hatayspor ile Aytemiz Alanyaspor kozlarını paylaştı. İki takım arasındaki bu mücadelede ev sahibi Atakaş Hatayspor, rakibi Aytemiz Alanyaspor karşısında Munir Mohand Mohamedi, Simon Augustin Falette, Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kurucuk, Samuel Ayomide Adekugbe, Onur Ergün, Ruben Rodrigues Riberio, Saba Lobzhanidze, Adama Traore, Ayoub El Kaabi ve Mame Biram Diouf 11’i ile maça başladı.

Öte yandan konuk takım Aytemiz Alanyaspor ise rakibi Atakaş Hatayspor karşısında Serkan Kırıntılı, Nemanja Milunovic, Fatih Aksoy, Tayfur Bingöl, Leroy Johan Fer, Umut Güneş, Juan Francisco Moreno, Cristian Alexis Borja, Davidson Luiz Pereira, Joao Pedro Barradas ve Daniel Koao Santas Candeias 11’i ile sahaya çıktı. Maçın 4. Dakikasında ev sahibi Atakaş Hatayspor, Adama Traore’nin attığı gol ile karşılaşmada skoru 1 – 0 yaptı. Maçın 18. Dakikasında ev sahibi Atakaş Hatayspor, Adama Traore’nin asistinde Saba Lobzhanidze’nin attığı gol ile skoru 2 – 0 yaptı.

Maçın 42. Dakikasında ev sahibi Atakaş Hatayspor, bu kez Saba Lobzhanidze’nin asistinde Ruben Riberio’nun attığı gol ile karşılaşmada skoru 3 – 0 yaptı. Mücadelenin ilk yarısı 3 – 0 sona erdi. Maçın 60. Dakikasında ev sahibi Atakaş Hatayspor, Mame Diouf’un asistinde Ayoub El Kaabi’nin attığı gol ile karşılaşmada durumu 4 – 0 yaptı. Maçın 90+2. Dakikasında ev sahibi Atakaş Hatayspor, Dylan Saint Lıuis’in asistinde Mohammed Kamara’nın attığı gol ile karşılaşmada skoru 5 – 0 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Atakaş Hatayspor, kendi evinde konuk ettiği rakibi Aytemiz Alanyaspor’u 5 – 0 mağlup etti.

Takımların Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasında Atakaş Hatayspor, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 5 – 0 yendi. Bu sonuç ile birlikte sahasında oynadığı maçı kazanan Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasını 3 puan ile kapatırken; deplasmanda oynadığı maçı kaybeden Aytemiz Alanyaspor ise haftayı puan alamadan kapattı.