Atakaş Hatayspor Deplasmandan Beraberlikle Ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’in 41. Haftasında Atakaş Hatayspor, 11 Mayıs Salı günü deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. İki takım arasındaki bu mücadele karşılıklı atılan gollerle 1 – 1 berabere sona erdi. Konuk takım Atakaş Hatayspor’un golünü Diouf atarken; ev sahibi Yeni Malatyaspor’un golünü ise Adem Büyük attı.

Bu sonuçile birlikte kendi sahasında oynadığı maçta berabere kalan teknik direktör İrfan Buz önderliğinde Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig’de 15. Beraberliği almış oldu. Öte yandan deplasmanda oynadığı maçta berabere kalan teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki Atakaş Hatayspor ise bu sezon Süper Lig’de 10. Beraberliğini elde etmiş oldu.

Yeni Malatyaspor ve Atakaş Hatayspor Maçının Detayları

Spor Toto Süper Lig’in 41. Haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor ile Atakaş Hatayspor kozlarını paylaştı. Ev sahibi Yeni Malatyaspor, rakibi Atakaş Hatayspor karşısında Ertaç Özbir, Wllace, Hadebe, Semih Kaya, Karim Hafez, Zeki Yavru, Mallan, Mustafa Eskihellaç, Fofana, Tetteh ve Adem Büyük 11’i ile maça başladı. Öte yandan konuk takım Atakaş Hatayspor ise rakibi Yeni Malatyaspor karşısında Munir, Yusuf Abdioğlu, Pablo, Popov, Mesut Çaytemel, Sackey, Riberio, Akintola, Aabid, Boupendza ve Diouf 11’i ile sahaya çıktı.

Ev sahibi Yeni Malatyaspor’da Chebake, Ahmed Ildız, Kubilay Kanatsızkuş, Umut Bulut ve Bülent Cevahir; konuk takım Atakaş Hatayspor’da ise Traore, Kamara ve Abdurrahman Canlı oyuna sonradan dahil olan oyuncular oldular. Ayrıca ev sahibi Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük ve Tetteh; konuk takım Atakaş Hatayspor’da ise Sackey maçın hakemi Halil Umut Meler tarafından sarı kart gören futbolcular oldular.

Yeni Malatyaspor ve Atakaş Hatayspor’un Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig’in 41. Haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda konuk olduğu Yeni Malatyaspor ile yenişemedi ve karşılaşma 1 – 1 berabere sona erdi. Bu sonuç ile birlikte kendi evinde oynadığı maçta sahadan 1 puan ile ayrılan Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 45 puan ile 14. Sıraya yükselmeyi başardı. Öte yandan deplasmanda oynadığı maçtan 1 puan ile dönen Atakaş Hatayspor ise Süper Lig’de 61 puan ile 6. Sıraya yükselmiş oldu.