Yunan Oyuncu Pelkas Yeniden Süper Lig’de

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas’ın yolu yeniden süper lige düştü.

Yeni sezona güçlü girmek isteyen İstanbul ekibi Başakşehir 29 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas’ o kadrosuna kattığını açıkladı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, ile transferi duyurulan 29 yaşındaki Yunan Milli futbolcu Dimitris Pelkas’ı 1 + 1 yıllığına kadrosuna kattı. Başakşehir Dimitris Pelkas’a ailemize hoş geldin diyerek turuncu lacivertli formamızla başarılar dilediler.

29 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas geçtiğimiz sezonu yakından tanıdığımız takımlardan olan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de kiralık olarak geçirmişti.

BAŞAKŞEHİR FIRSAT TRANSFERİNDE YUNAN OYUNCU İLE GÜÇLENDİLER

Yeni sezona güçlü girmek isteyen İstanbul ekibi Başakşehir geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas ile fırsat transferinde kadrosunu güçlendirdiler.

İstanbul ekibi yeni sezon öncesin de kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adı atarak daha önceden de süper ligin de sarı lacivertli takım olan Fenerbahçe de forma giyen 29 yaşındaki Yunan oyuncu Dimitris Pelkas ile hücum hattına önemli bir hamle yapmış oldular.

Süper ligi iyi tanıyan Yunan oyuncu Dimitris Pelkas yeni sezon da hücum hattında İstanbul ekibi Başakşehir in önemli bir kozu olmuş olacak.

Süre aldığı zamanlar da süper lig de daha çok sarı lacivertli takım da önceki performnasları ile hücum hattında özellikle hareketliliği ile dikkat çeken Yunan oyuncu Dimitris Pelkas gol aksiyonlarının da her zaman içinde olması ile Başakşehir de pozisyon hazırlamada Serdar gürler ile beraber baş rolde olacak gibiler.

29 yaşındaki Yunan oyuncu geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship ekiplerinden olan yakından tanıdığımız Hull City’de kiralık olarak geçirmişti. Ülkesine dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu için Başakşehir in bu hamlesi çok doğru be yerinde oldu diye biliriz. Bonservis bedeli ödemeden sarı lacivertli takım Fenerbahçe ile olan sözleşmesi de sona eren oyuncu yu İstanbul ekibi kaçırmayarak kadrosuna katıp önemli bir fırsat transferini de sağlamış oldular.

Emre Belözoğlu döneminde kısa da olsa sarı lacivertli takıma da beraber çalışma fırsatı bulan ikili yeniden bir araya da gelmiş durumdalar.

Geçtiğimi sezon İngiltere Championship de takımı Hull City ile 26 maça çıkan Yunan oyuncu Dimitris Pelkas, 2 gol ve 1 asist ile sezonu geri de bırakmıştı.

BAŞAKŞEHİR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

İstanbul ekibi Başakşehir yeni sezon hazırlıklarına başladılar. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’in Burdur kampı başlarken hazırlık karşılaşmaları da devam ediyor.

Burdur’da yeni sezon hazırlık çalışmalarını gerçekleştiren Başakşehir, yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında Olimpik FK ile yaptığı hazırlık maçından 2 – 0 galip ayrılarak hazırlık kampına devam ediyorlar.