HATAYSPOR’DA HEDEF 49 PUAN

Süper toto süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor ekibi kendi evlerinde, kendi sahalarında Galatasaray’ı ağırlayacaklar. Maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor bu maçı kazanarak Galatasaray’ı evine mağlup göndermek istiyor.

HATAYSPOR’DA BOUPENDZA İLK 11’DE

Ömer Erdoğan ve öğrencileri Galatasaray maçı için tüm hazırlıkları tamamladın. Milli maç arasında milli takımına giden hatay sporun golcüsü Boupendza’nın İlk olarak koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Fakat sonrasında yapılan testi negatif çıkınca hataysporun ilk 11’inde yer alacağının karar verildi.

Hatayspor ekibi şu an süper toto süper Lig’de 46 puanla yedinci sırada yer alıyorlar. Hatayspor‘un hedefi son bir haftayı başarılı bir şekilde bitirerek süper Lig’in bu sezonunu ilk beş takımın içerisinde tamamlamak istiyorlar. İlk beş takım için Hatayspor‘un en az daha on puana ihtiyacı var.

Hatayspor oldukça başarılı ve istikrarlı bir takımız. Başarılı oyuncuların ve başarılı bir teknik çekten yönetimi ile sahaya çıkan Hatayspor ekibi süper toto süper Lig’in ilk haftası ndan itibaren oldukça istikrarlı bir grafik sürdürerek ilk on takımın içerisindeki yerini hiç kaybetmeden gelişim gösterdi.

Hatayspor ekibi bu sezon ilk kez Süper Lig’de mücadele ediyor. Bordo beyazli Hatayspor ekibi 29 maçta 13 galibiyet, yedi beraberlik ve dokuz mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve bütün maçların sonucunda da 46 puan topladı. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Hatayspor ekibilikte ilk beşte kalarak sene için hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamlamak istiyor.

Galatasaray ve Hatayspor arasında oynanan ilk yarıdaki maç İstanbul’da Galatasaray’ın evsahibinde oynamıştı ve maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı. Hatayspor gibi kendi evinde oynanacak olan bir maçı kazanarak arasında oynanan maçın ve rövanşını almak istiyor.

Jean Claufe Bilong, Selim Ilgaz ve Soner Örnek Devam eden sakatlıkları olduğu için bugün Galatasaray karşısında oynanacak olan maçta Hatayspor forması giyemeyecekler. Youssouf Kone ve Alexandros Katransis de Kart cezaları olduğu için bu maçta bu kritik maçta Hatayspor’u yalnız bırakacak isimlerden diğerleri.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Hatayspor: Munir, Popov, Pablo, Yusuf, Mesut, Ribeiro, Aabid, Traore, Kamara, Akintola, Diouf

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Ozornwafor, Saracchi, Etebo, Ömer, Feghouli, Arda, Onyekuru, Mohamed

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Süper toto süper Lig’in 32. haftasında oynanacak olan Hatayspor Galatasaray maçı bu akşam, 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Maç atarsın ev sahipliğinde Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Maçın hakemlik görevi neyse Abdulkadir Bitigen üstlenecek. Aslında maçın hakemi Fırat Aydınus olacaktı fakat Fırat Aydınus yaptırdık Kovid testi pozitif çıktığı için hemen karantinaya alındı onun yerine başka bir hakem olarak Abdülkadir bitken maçı atandı. Maçı canlı olarak beIn Sports üzerinden izleyebilirsiniz.