Hatayspor Deplasmanda Aradığını Bulamadı Skor 0 – 4

Spor Toto Süper Lig 2021 – 2022 sezonunda Atakaş Hatayspor, Sivas deplasmanında mücadele etti. Bordo Beyazlı takım, 14. müsabakada hedeflediği başarıyı gösteremedi. Maç sonucu Atakaş Hatayspor 0 – 4 Demir Grup Sivasspor.

Kırmızı Beyazlı oyuncularda ağları sarsan isimler dakika 22’de penaltı atışı ile Pedro Henrique olur iken dakika 43, 48 ve 86’da Mustapha Yatabare ev sahibi takımın filelerini havalandırdı. İşte Demir Grup Sivasspor – Atakaş Hatayspor müsabakasına dair merak edilen tüm ayrıntılar…

Sivasspor – Hatayspor Maçından Dakikalar…

Bordo Beyazlı sporcular, Süper Lig’in 14. karşılaşmasında Sivas deplasmanına çıktı. Atakaş Hatayspor, rakip sahada topu kontrol etmekte zorlandı.

Kırmızı Beyazlı sporculardan Pedro Henrique dakika 22’de penaltı atışının başına geçerek meşin yuvarlağı kale ile buluşturdu ve ilk golü kaydetti. Ardından yine ev sahibi takımdan Mustapha Yatabare dakika 43’te ikinci kez fileleri sarstı. İlk yarı 2 – 0 Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 48’de Yiğidolardan Yatabare yeniden topu ağlara göndermeyi başardı. Atakaş Hatayspor’dan Ruben Ribeiro dakika 54’te hakem tarafından kırmızı kart görerek takım arkadaşlarını sahada 10 kişi bıraktı ve oyun dışı kaldı. Kırmızı Beyazlı ekibin son golünü yine Yatabare dakika 86’da kaydetti.

35 yaşındaki deneyimli sporcu, Akdeniz ekibi ile olan mücadelede yaptığı hat-trick ile taraftarların övgülerine nail oldu. Müsabaka sonucu Atakaş Hatayspor 0 – 4 Demir Grup Sivasspor.

Müsabakadan İlk 11 Kadroları…

Atakaş Hatayspor, deplasman karşılaşmasında yeşil sahada Munir Mohand Mohamedi, Alexandros Katranis, Jean Claude Billong, Pablo Renan dos Santos, Strahil Venkov Popov, Isaac Sackey, Rayane Aabid, Selim Ilgaz, Babajide David Akintola, Ruben Tiago Rodrigues Rib ve Mame Biram Diouf ile mücadele etti.

Demir Grup Sivasspor’un ilk 11 kadrosunda ise Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Robin Yalçın, Samba Camara, Ahmet Oğuz, Claudemir Domingues de So, Max Alain Gradel, Hakan arslan, Fayçal Fajr, Tyler Boyd ve Mustapha Yatabare yer aldı.

Atakaş Hatayspor, sahip olduğu 26 puan ile Trabzonspor’un ardından 2. sırada yer alıyor.