HATAYSPOR 3 PUAN İSTİYOR

Belki hoşgeldin 37. haftasında Atakaş Hatayspor takımı deplasmanda Konyaspor’un sahasına konuk olacak. Maç için tüm hazırlıkları tamamlayan Hatayspor takımı bu maçı kazanmak istiyor. Süper toto süper Lig’de 53 puanla altıncı sırada yer alan Hatayspor takımı falan yükselterek 55 puana çıkmak istiyor.

HATAYSPOR HIRSLI

Konuk takım Hatayspor takımı kalan haftalara iyi değerlendirmek istiyor. Son olarak Hatayspor takımı Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kendi evinde oynadığı bu maçı kazanarak üç puan üç golle alan Hatayspor takımı Konyaspor karşısında da galibiyet elde etmek istiyor. Hatayspor takımı şu an Süper Lig Süper Lig‘in 37. haftasında 53 puanla altıncı sırada yer alıyor. Bugüne kadar oynadığım maçlarda Hatayspor‘un toplam 14 galibiyet, 11 mağlubiyet ve sekiz beraberlik yaşayarak sahadan ayrıldı. Orada beyazli Hatayspor takımın kalan haftalara kayıpsız bir şekilde tamamlayarak hayırlı bir şekilde ilerlemek istiyor.

Hatayspor takımı galibiyetle sahadan ayrılarak Evine mutlu bir şekilde dönmek için sahada tüm performansını sergileyecek. Hatayspor takımında sakatlıkları devam eden Selim Ilgaz ve Soner Örnek maç kadrosunda yok. Mame Diouf ise Hatayspor dakika cezalısı oyun.

Bu üç isim maç kadrosunda elini alamayacaklar. Spor takımı tüm hazırlıkları tamamlayarak özel uçaklarıyla Konya’ya geçtiler. Süper Toto Süper Lig’in ilk yarısında Hatayspor ev sahipliğinde oynanan maçı Hatayspor takımı 2-1 kazanmıştı. İki gol ile üç puanı elde eden Hatayspor takımı aynı performansı deplasmanda da elde etmek istiyor.

Ömer Erdoğan yönetimindeki Hatayspor takımı kala noktaları kalpsiz bir şekilde tamamlamak istiyor. Oldukça önemli bir konumda olan Hatayspor takımın hem sıralamasını hem de puanını yükseltmek için Konyaspor karşısında kesin bir galibiyet arayacak. Hataları tamamlarsa oldukça başarılı bir konumda yer alacak. Spor takımı haftalarda kayıtsız bir şekilde tamamlayaraklikte oldukça iyi bir konumda sezonu kapatmak ve yeni sezona şimdiden hazırlanmak istiyorlar.

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Süper toto süper Lig’in 37. haftasında bugün, 24 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Hatayspor takımı deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Maçı canlı olarak beIN Sports önünden izleyebilirsiniz. Karşılaşma Konyaspor ev sahipliğinde Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak.