Günün Öne Çıkan Transfer Gelişmeleri – 26 Ağustos 2023

Süper Lig’in üçüncü haftası başladı. Üç büyükler, bu haftayı maç yapmadan geçirecekler. Bu üç kulübün taraftarları, hafta sonunda transfer haberlerini takip edecekler. Gelin, transfer gündemine bir göz atalım!

Ağustos Ayının Son Haftasında Önemli İsimlere İmza Attırılacak

  • Galatasaray’da gündem Sergio Ramos! Sarı kırmızılı takım, çok uzun süreden bu yana İspanyol stoper ile görüşüyor. 37 yaşındaki oyuncu, ilk etapta Galatasaray’dan yıllık 12 milyon Euro talep ediyordu. Sonrasında bu isteğini 10 milyon Euro’ya düşürdü. Galatasaray, oyuncunun talebinde biraz daha indirim yapması halinde onunla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
  • Merkez orta saha arayan Fenerbahçe, Real Betis forması giyen Guido Rodriguez’i transfer listesinin ilk sırasına aldı. Oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Real Betis, oyuncunun sözleşme yenilememesi halinde onu satış listesine koyacak. Fenerbahçe, bu aşamada devreye girmeyi planlıyor. Guido Rodriguez’i Olimpik Lyon kulübü de istiyor.
  • Yakından takip edenlerin bildiği üzere Beşiktaş’ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, çok uzun süreden bu yana sağ stoper istiyor. Siyah beyazlı takım, bir ara Sergio Ramos ile ilgilenmişti. Yüksek maliyetinden dolayı oyuncunun transferinden vazgeçildi. Beşiktaş, gözünü Premier Lig’e çevirdi. Tottenham’ın yollarını ayırmayı düşündüğü Davinson Sanchez ve Eric Dier’den birisini kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ın işi zor!
  • Beşiktaş, şartlar uygun olduğu takdirde kadrosunu kaliteli ve deneyimli bir hücum oyuncusu ile güçlendirecek. Gündeme gelen son isim Andreas Pereira oldu. Fulham forması giyen Brezilyalı oyuncunun kiralanması adına uğraşılacak.
  • Fenerbahçe, merkez orta saha transferini Eylül ayının ilk gününe kadar bitirmek istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın en çok istediği isim Rade Krunic! Bunun yanı sıra, Boubakary Soumare, Nicolas Dominguez, Tanguy Ndombele ve Antoine Makoumbou da Fenerbahçe’nin listesinde yer alıyor.
  • Galatasaray, Ağustos ayının son haftasını bir hayli hareketli geçirecek gibi duruyor. UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında istenilen performansı ortaya koyamayan Victor Nelsson ile Arsenal ilgileniyor. Galatasaray, oyuncuyu serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro ödendiği takdirde satmayı düşünüyor. Danimarkalı stoperin takımdan ayrılmasının ardından Sergio Ramos ile yeniden temas kurulacak. Galatasaray, İspanyol stoper ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı düşünüyor.
  • Harıl harıl stoper arayan Beşiktaş’ta her gün farklı bir isim gündeme geliyor. İsmi Beşiktaş ile anılan son futbolcu Clement Lenglet oldu. Barcelona, Fransız stoperi kadroda düşünmüyor. 28 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar ciddi bir transfer teklifi alamadı. Beşiktaş, oyuncuyu satın alma opsiyonu ile beraber kiralamayı düşünüyor.
  • Hali hazırda kısıtlı bir kadrosu olan Beşiktaş’ta sürpriz bir ismin ayrılığı gündeme gelebilir. Gedson Fernandes ile Arsenal ilgileniyor. Hatta, Londra ekibinin oyuncu için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve siyah beyazlı kulübe 28 milyon Euro teklif ettiği söyleniyor.